Despre noi

Compania noastră a fost înființată în anul 2011 cu obiectivul de a crea și a plasa pe piață cele mai bune soluții pentru variați consumatori. Misiunea noastră este de a oferi clienților un preț accesibil, o abordare flexibilă, comodă în utilizarea și valorificarea calitativă a rețelei Web, cu posibilitatea de a alege dintr-o largă varietate de opțiuni pentru fiecare conținut digital. AlexHost este parte a familiei Cogent și Orange și a devenit una dintre primele trei web hosting-uri ale țării. Suntem prezenți pe principalele piețe europene precum Franța, Marea Britanie, Italia, Spania, Germania, România și extindem activitatea în SUA și Rusia. Întreținem site-uri în întreaga lume, aflîndu-ne pas în pas cu cele mai revoluționare și inovatoare tehnologii.

Ceea ce facem

Noi oferim o prezență web mai bună și mai securizată pentru toată lumea. Blocăm spam-urile, conținutul pentru adulți, flood traficul, DDoS și folosim cele mai noi resurse ce permit explorarea rețelei web la capacitatea sa maximă. Facem totul ca să protejăm spațiul în care vă puteți realiza obiectivele de afaceri și puteți implimenta orice ideie extraordinară.

Gama Largă de Soluții Web

Un Web hosting bun este o componentă cheie a unui site de succes. Alegerea corectă a hosting-ului duce la sporirea iminentă a SEO și creșterea traficului Web. AlexHost este constituit pe tehnologia open source și este la moment considerat ca fiind unul dintre cei mai mari furnizori de cloud-based on-line soluții. Serviciul nostru este conceput să abordeze probleme de orice tip pentru fiecare client. Bine gestionate, aceste soluții împuternicesc utilizatorii incepători cu instrumente ușoare de aplicat, iar celor experimentați le oferă posibilitatea de a economisi timp și energie la întreținerea site-urilor. Indiferent de faptul ce alegeți shared hosting (virtual hosting), VPS/VDS sau cloud server, toate includ posibilitatea de upgrade, astfel încât clienții pot extinde parametrii cu ușurință, atunci cînd afacerile iau amploare.

Diverse Instrumente

Avem o gamă largă de instrumente și produse integrate în fiecare cont AlexHost. O astfel de abordare oferă clienților noștri posibilitatea de a consolida o prezență digitală durabilă și excluzivă. Începînd cu Website constructori, sisteme CMS (inclusiv WordPress, Weebly, și concrete5), SEO instrumente și pînă la bazele e-commerce, toate sunt foarte ușor de găsit, gestionat și adaptat la cerințele dumneavoastră. Aceste instrumente oferă un nivel maxim de securitate, productivitate, viteză, și funcționalitate. Există, de asemenea, opțiunea de a alege elementele separat sau în pachete.

Suport Profesional

Specialiștii noștri calificați sunt accesibili 24/7/365 să răspundă la toate întrebările, astfel orice client poate primi, cu siguranță, cel mai detaliat și cuprinzător răspuns. Nu este vorba numai despre faptul că suntem inițiați în domeniul funcționării rețelei internet, dar și selectăm meticulos cele mai potrivite modalități de a folosi rețeaua web ca mijloc de realizare a obiectivelor clienților noștri asigurîndu-le cea mai calitativă on-line prezență. Noi oferim ajutor prin e-mail, telefon sau chat on-line. Astfel, puteți alege opțiunea cea mai comodă. Un bun ajutor include, de asemenea și libertatea deciziei. Deci, la noi nu riscați cu nimic, deoarece garantăm rambursarea banilor în termen de 15 zile. AlexHost nu doar propune pachete la preț avantajos, dar și garantează un timp rapid de încărcare a paginilor, în mediu 541ms și timpul total de funcționare neîntreruptă echivalent cu 99.9%. Optînd în favoarea noastră, clienții beneficiază de un mod de lucru accesibil, eficient și ușor, totodată, obținînd o experiență de neuitat.

Toate planurile

Simple Full Integration

Integrare Simplă și Deplină

Lucrurile merg rapid și ușor. Ca să savurați procesul și să beneficiați de libertate în acțiuni am creat cel mai simplu formular de comandă și un panou de control inteligibil. Setarea tuturor parametrilor hosting-ului este integrată în panoul de control al clientului, fiind astfel proiectat pentru a atribui lejeritate în configurarea, optimizarea și promovarea site-ului. Alegeți dintr-o gamă largă de modele șablon, teme, secțiuni pre-construite, instalări de aplicații, instrumente de publicitate gratuită- toate acestea și mai multe ajută clienților noștri la crearea site-urilor web unice și la publicarea acestora în timp de cîteva minute.
Dedicated Servers and VPS

Servere Dedicate Automatizate și VPS Hosting de Încredere

Obține acces deplin cu servere dedicate unmanaged. Beneficiați de comoditatea și flexibilitatea personalizării, preluați controlul deplin asupra serverului împreună cu posibilitatea automatizată de deployment. VDS/VPS hosting cu backup zilnic, reprezintă o alegere de mijloc între virtual hosting și serverele dedicate, de asemenea, unmanaged, cu o creștere de putere, mai multe posibilități de control, cu confidențialitate sporită pentru web site-uri, la un preț rezonabil.
domains

Inregistrare Nume de Domeniu și Planuri cu Domenii Nelimitate

Beneficiați de înregistrarea gratuită a domeniului, timp de 1 an, pentru toate planurile tarifare cu termen mai mare de 12 luni, sau transferați domeniul gratuit. CPanel poate găzdui atît de multe domenii cît doriți, grație planurilor noastre tarifare nelimitate. Prin urmare, aveți posibilitatea de a gestiona toate site-urile dumneavostră la un loc și pe același server.
DDoS Protection

Protecție DDoS Gratuită

Sistemul nostru de securitate este similar cu serviciile prestate de către cei mai de top furnizori de protecție contra DDoS. IDS/IPS reprezintă un set de aplicații interoperabile, care lucrează în timp real pentru a detecta și preveni atacurile DDoS. IDS/IPS regulile sunt actualizate zilnic și astfel asigură nivelul SLA de 99,9% pentru site-urile/platforma clienților noștri. Serviciile noastre de protecție contra DDoS sunt absolut gratuite.
High Performance Secure

Performanță Înaltă într-un Centru de Date Sigur

AlexHost dispune de propriul centru de date special conceput pentru web hosting, cloud-infrastructură, servere dedicate si colocare. Centrul de Date este situat în Republica Moldova (Chișinău), pe teritoriul fostei uzine militare, într-un adăpost solid, la 5 metri sub pământ, pe deplin echipat și securizat. Este dotat cu panouri complexe de monitorizare și control, cu senzori de temperatură, umiditate, presiune a aerului, cu sistem de detecție a fumului și focului și cu supraveghere video completă. Sistemul nostru de găzduire cu planuri flexibile oferă posibilitatea de a mări sau micșora pachetul în dependență de necesitățile clientului. AlexHost este o abordare sigură, solidă, eficientă și suficientă pentru a satisface pe termen lung necesitățile unei afaceri de succes.
uptime

Funcționare Neîntreruptă 99.9%

Prioritatea cea mai mare pentru noi este disponibilitatea site-urilor clienților noștri, din acest considerent monitorizăm rețeaua 24/7/365 și dacă apare o problemă o soluționam imediat. Echipa noastră are o experiență vastă și autentică în asigurarea unui mediu de găzduire web stabil și securizat. Site-urile clienților noștri sunt găzduite pe servere de înaltă performanță cu patru procesoare și centrul nostru de date este echipat cu generatoare UPS. AlexHost se concentrează, în mod constant, asupra obținerii celor mai bune rezultate zi de zi.
support

Asistență Clienți 24/7/365

Scopul nostru este de a fi disponibili oricând pentru clienții noștri, astfel, ne puteți contacta prin: telefon, on-line chat și e-mail în orice moment. Personalul nostru de asistență va fi bucuros să vă acorde ajutor cu privire la orice intrebare ce ține de hosting. Serviciul asistență va rămâne la dispoziția dumneavoastră de la început și pe întreg parcursul timpului, atît cît veți beneficia de serviciile noastre.

De ce Noi

Suntem alături la orice etapă.

Echipa noastră este formată din profesioniști cu o vastă cunoaștere în domeniul serviciilor Web. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui plan tarifar individal sau de afaceri, AlexHost este gata să vă propună soluția ideală. Utilizînd instrumente și strategii avansate SEO; elaborînd site-uri pe bază de Wordpress; urmărind tendințele industriei; folosind instrumente inovatoare de analiză; administratorii noștri nu doar vă vor ajuta să atingeți obiectivele și să vă realizați ideile, ghidîndu-vă pas cu pas la necesitate, dar și vă vor dovedi că prezența dumneavoastră on-line este întemeiată pe o platformă minuțios gestionată și înalt securizată.

Panou de Control cPanel

Panoul de control AlexHost cPanel este unul simplu, accesibil și avantajos, integrat în interfața fiecărui cont AlexHost, fapt ce facilitează utilizarea contului într-un mod extrem de eficient. O gamă largă de funcții permite configurarea conturilor de e-mail, gestionarea domeniului, statisticii site-ului și administrarea bazelor de date.

Bibliotecă GRATUITĂ de Script-uri

Fiecare cont AlexHost este o amplă bibliotecă de scrit-uri, absolut gratuită! Liste lungi de script-uri principale pot fi instalate în mod automat de către SimpleScripts. WordPress, osCommerce, phpBB și Joomla pot fi instalate într-un klick.

Lasă-ne să transferăm site-ul existent pentru tine.

Nu te obosi cu transferul. Echipa noastră va trece conținutul site-ului actual de la fosta gazdă și-l va configura să opereze în mod ideal pe platforma noastră. Vom transfera, de asemenea, înregistrarea domeniului, astfel încât să poți avea întregul portofoliu on-line la îndemână, într-un singur loc comod.

Web Hosting La Prețuri Accesibile

Propunem prețuri extrem de competitive și accesibile, împreună cu avantajul de a folosi o listă extinsă de caracteristici eficiente.

Garantăm Rambursarea Banilor

Alegeți serviciile noastre fără să riscați! Clienții noștri sunt pe deplin mulțumiți de serviciile noastre, acest fapt ne face diferiți. Suntem fermi convinși că veți obține o experiență minunată devenind partenerul nostru. Cu toate acestea, dacă întreg ansamblul avantajelor hosting-ului nostru, nu se va dovedi a fi pe așteptările dumneavoastră, puteți anula comanda în termen de 15 zile pentru o rambursare completă a banilor. (Dacă înregistrați un domeniu gratuit la noi și decideți să-l anulați va fi aplicată o taxă nerambursabilă în sumă de 15 $ SUA.) Vă garantăm rambursarea banilor în termen de 15 zile.

Contacte

 AlexHost encourages individuals to share their comments regarding this Privacy Policy. If you consider that AlexHost has not followed this Privacy Policy or you have any concerns regarding our processing of personal information, please contact us. AlexHost will use commercially reasonable efforts to effectively resolve any concerns